Brandstof

Een goed beheer van en inzicht in uw brandstofkosten kan u een besparing op de totale autokosten opleveren. Connect Autolease werkt hierin samen met Multi Tank Card (MTC). Met de brandstofpassen van MTC kunnen uw berijders bij praktisch alle benzinestations in Nederland tanken en met een unieke PIN-code afrekenen. Voor u levert het een administratieve besparing op; u ontvangt één keer per kwartaal een verzamelfactuur en daarnaast heeft u direct uw online managementinformatie inzichtelijk.

Inloggen bij multi tank card

Via de hier onderstaande link kunnen wagenparkbeheerders inloggen in het systeem.
Inloggen bij multi tank card

Tanken in het buitenland

Komt het regelmatig voor dat uw berijders in het buitenland rijden? Dan kunt u via Connect Autolease een DKV-pas aanvragen, zodat uw berijders ook in het buitenland bij de meeste benzinestations kunnen tanken.

Brandstofbeheer

Het is mogelijk om bij Connect Autolease een inlogcode aan te vragen, zodat u inzicht krijgt in het verbruik, de getankte brandstofsoort en de kilometerstand van uw wagenpark. Via dit online beheersysteem kunt u ook bepalen dat er prijsbewuster getankt wordt. U voert het pasnummer, kenteken en pincode in en de berijder ontvangt automatisch bericht waar de laagste brandstofprijzen in de buurt zijn.

Vragen over de tankpas

De tankpas van mijn medewerker doet het niet, kan hij een nieuwe aanvragen?

Een medewerker is zijn tankpas kwijt. Wat moet hij doen?
De medewerker neemt direct contact op met Connect Autolease, ons telefoonnummer is 030 – 75 26 111. Bij verlies of diefstal moet de pas onmiddellijk geblokkeerd worden om misbruik te voorkomen. Wij kunnen dan ook direct een nieuwe tankpas voor u regelen.
Kunnen mijn medewerkers de tankpas gebruiken als zij een vervangende auto hebben?
Zij kunnen de tankpas gebruiken als ze in een vervangende auto rijden. Bij het afrekenen moeten de medewerkers bij de vraag vervangende auto “ja” invullen.

Hij kan contact opnemen met Connect Autolease, ons telefoonnummer is 030 – 75 26 111. Een medewerker heeft de verkeerde PIN-code ingetoetst. Zijn tankpas is geblokkeerd. De tankpas is niet geblokkeerd, hij / zij kan alleen 24 uur geen gebruik maken van het betreffende benzinestation.

Hij / zij kan contact opnemen met Connect Autolease voor een nieuwe pas. Ons telefoonnummer is 030 – 75 26 111. De aanvraag kan ook digitaal via het formulier tankpas aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.