Een goed beheer van en inzicht in uw brandstofkosten kan u een besparing op de totale autokosten opleveren. Connect Autolease werkt hierin samen met Multi Tank Card (MTC). Met de brandstofpassen van MTC kunnen uw berijders bij praktisch alle benzinestations in Nederland tanken en met een unieke PIN-code afrekenen. Voor u levert het een administratieve besparing op; u ontvangt één keer per kwartaal een verzamelfactuur en daarnaast heeft u direct uw online managementinformatie inzichtelijk.

Inloggen bij multi tank card
Via de hier onderstaande link kunnen wagenparkbeheerders inloggen in het systeem.
Inloggen bij multi tank card

Tanken in het buitenland
Komt het regelmatig voor dat uw berijders in het buitenland rijden? Dan kunt u via Connect Autolease een DKV-pas aanvragen, zodat uw berijders ook in het buitenland bij de meeste benzinestations kunnen tanken.

Brandstofbeheer
Het is mogelijk om bij Connect Autolease een inlogcode aan te vragen, zodat u inzicht krijgt in het verbruik, de getankte brandstofsoort en de kilometerstand van uw wagenpark. Via dit online beheersysteem kunt u ook bepalen dat er prijsbewuster getankt wordt. U voert het pasnummer, kenteken en pincode in en de berijder ontvangt automatisch bericht waar de laagste brandstofprijzen in de buurt zijn.